Tóth Andi

Tóth Andi mindig csinál valamit amire érdemes odafigyelni. Kiderült az igazság Tóth.


Pin On Magyar Eloadok Hungarian Artists

Azóta az énekesnőt már mással is összehozták a titokzatos férfi nyilatkozott is az RTL Klub Reggeli című műsorának amit a lenti cikkben meg is nézhettek.

. Nos az elmúlt hónapokban Andi sokat fogyott és formálódott edzéseiről rendszeresen oszt meg tartalmakat közösségi oldalán. Szajha vagyok főnök vagyok írta mellé az énekesnő talán magára is értve de még inkább az amerikai rapper Doja Cat számára utalva amely a pörgős előadás. Tóth Andi mindig is dögös volt de a Dancing with the Stars alatti táncpróbák megtették hatásukat.

A TV2 Dancing with the Stars győztese igazi vadócnak számít a sztárvilágban amihez a közösségi oldalaira feltöltött pikáns képeivel is hozzájárul. Tóth Andi legutóbb még hirtelen felindulásból vett magának egy zöld bunda kabátot és egy narancssárga nadrágot csak azért mert rossz kedve volt illetve az éjszaka közepén kocsikázott is egyetMost újabb érdekes dolgot csinált amit Instagram-oldalán meg is osztott a követőivel. Tóth Andi az Instagramon egy lapozható bejegyzésben mutatta meg hogy miként készül a klip új számához A te dalodhoz.

Az egyik friss Instagram-posztjában például olyan dögös táncot rögtönzött Andrei Mangrával hogy tátva maradt tőle az ember szája. Tóth Andi és a táncpartnere Andrei Mangra neve azóta pörgött a sajtóban amióta feltűntek a Dancing with the Stars második évadában amit remek teljesítménnyel meg is nyertek. Az énekesnő lenyűgöző tánctudásán kívül tökéletes testével is hétről hétre felhívta magára a figyelmet.

Tóth Andi Instagram-történetébe most nem egy dögös bikinis képet töltött fel magáról ahogyan azt már megszokhattuk tőle hanem egy fehér bugyiban és falatnyi topban készült fotót. A rajongók azt is kiszúrhatták hogy az utolsó képen az énekesnő mellbimbói szinte átütnek fehér felsőjén nem biztos tehát hogy pusztán a werkfotóknak illetve a készülő videónak köszönhető a közel 40 ezer kedvelés. A legfrissebb hírek ittEgyesek szerint túl sok sminket kent magára mások viszont.


11 3 Ezer Kedveles 326 Hozzaszolas Toth Andi Tothandi Andee Instagram Hozzaszolasa Irdmarmeg Koszi Nobikinialso Swimwear Sunglasses Women Bikinis


Pin On Celeb


Kilatszott Toth Andi Mellbimboja A Sztarban Sztar Mai Bemutatojan Kepek Fashion Dresses Andy


Ujabb Udvarlo Nepszeru Radios Irt Felreerthetetlen Kommentet Toth Andinak


Toth Andi Nadfedeles Kulipintyo 1 Adas Tv2 Hu Andy


Andi Toth Fashion Bodycon Dress Dresses


13 2 Ezer Kedveles 190 Hozzaszolas Toth Andi Tothandi Andee Instagram Hozzaszolasa Insta Vs Valosag 2 Avagy Hogyan Eresszu Bikinis Swimwear Surfing


Toth Andi Es Vastag Csaba Endless Love 8 Adas Tv2 Hu Endless Love Andy Panama Hat


Toth Andi Nem Tudom Eltartani Magam Andy Mirror Selfie Selfie


Toth Andi 2 Elo Show Fashion Women Leather Dress


Toth Andi Legyek En Pop Rock Music Rock Music Pop Rocks


11 5 Ezer Kedveles 160 Hozzaszolas Toth Andi Tothandi Andee Instagram Hozzaszolasa Abbahagyom Lassan Red Brunette Tann Swimwear Bikinis Surfing


Toth Andi Elarulta Igy Oldja A Karanten Ideje Alatt Felgyulemlett Feszultseget Foto Blikk Hu Andy Celebs Instagram


Toth Andi Mirror Selfie Scenes Selfie


Epingle Par Toth Andi Sur Reyan Miran


Toth Andi Tothandi Andee Instagram Foto S En Video S


Toth Andi Dancing With The Stars 2021 3 Adas Youtube Dancing With The Stars Dance Stars


Toth Andi Proud Mary 5 Adas Tv2 Hu Fashion Style Andy


Toth Andi Legyek En Audio Short Film Andy Music Videos

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel